Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie'' (1915)
Biel Tomasz k. 1-12. - Błachuta Jan k. 13-26. - Błaszak Jan k. 27. - Błaszak Józefa k. 28-70. - Błaszkowiak Maria z Czachowskich k. 71-76. - Bobrowska Pelagia k. 77-80. - Boltz Erna k. 81-85. - Bosiacki Leon k. 86-129. - Browicz Kazimierz k. 130-138. - Brzuchała Zenon k. 139-144. - Bugała Władysław k. 145-154. - Buksch Stanisław k. 156-168. - Burzyński Medard k. 169-173. - Chacharowski tadeusz k. 174-226. - Chałupka Wincenty k. 227-239. - Chrapkiewicz Wanda k. 240-242. - Chwirot Roman k. 243-279. - Ciapała Józef k. 280-282. - Ciastowska Teresa k. 283-289. - Cieślak Roch k. 290-292.
k. 11, 40, 41, 86, 87, 126, 135, 139, 143, 157, 162, 167, 179, 213, 227, 249, 257 uszkodzone
Keywords: Pracownicy FZK