Likwidacja spraw po byłej Fundacji Zakłady Kórnickie - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Fundacja |``Zakłady Kórnickie'' (1952)
Adamski Czesław, 1960, k. 87. - Andrzejewski Wiktor, 1958, k. 66-67. - Błaszak Jadwiga, Błażejewo, 1971, k. 174. - Brenk Marian, k. 95. - Brożyńska Maria, 1970, k. 171-172. - Chałupka Wincenty, 1958, k. 69. - Grząślewicz Marian, 1964, k. 106. - Kielichowski Stanisław, 1971, k. 177. - Kociałkowska Maria, 1966, k. 127. - Konieczna Stanisława, 1971, k. 176. - Korcz Stanisław, 1961, k. 86. - Mielczarek Maria, 1969, k. 161-163. - Multańska Antonina, 1959, k. 71. - Nowak Apolonia, 1961, k. 89-90. - Nowicki Marian, 1961, k. 91-94. - Prusiński Edward, 1970, k. 164. - Przybył Leokadia, 1971, k. 175. - Przybył Stanisław, 1961, k. 88. - Rozmiarek Stanisław, 1961, k. 82-85, 132. - Sikorski Czesław, 1958, k. 65. - Skwirzyński Walerian, 1959, k. 70. - Sosińska Leokadia, 1959, k. 72. - Straszewska Irena, Kórnik, 1972, k. 178-179. - Szyper Stanisław, 1960, k. 77-78. - Umecka Leonarda, 1971, k. 176. - Waniel Joanna, Szczecin, 1960, k. 75-76. - Wiatrolik Janusz, 1958, k. 59. - Wierzchalska Weronika, (adwokat Marian Bednarkiewicz), 1957, k. 49-50. - Wiestrzak Jadwiga, 1960, k. 79-80. - Wlekliński Bogdan, Trzcianka, 1957, k. 46-47. - Wójcik Maria, 1964, k. 107-110.
1000,00
Keywords: Borówiec; Obserwatorium Astrogeodynamiczne PAN; Dziećmierowo; Kórnik; Zespół Państwowych Gospodarstw Rolnych; ``Kamieniołomy Tatrzańskie - Ska z ogr. odp. w Kórniku''; Polska Akademia Nauk. Instytut Dendrologii; Śrem; Biuro Powiatowego Pełnomocnika Ministerstwa Skupu; Państwowe Biuro Notarialne; Warszawa; Polska Akademia Nauk; Centralny Urząd Geologii; Zakopane; Muzeum Tatrzańskie im. T. Chałubińskiego; Nadania górnicze Władysława Zamoyskiego w majątku kórnickim; Parcelacja gruntów FZK; Pracownicy FZK