Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2008 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2008)
Bojarski Piotr: Powstanie Wielkopolskie. Historycy wyliczyli ile kosztowało zwycięstwo. [w:] Gazeta Wyborcza - Poznań. Nr 253, 28.10.2008; k. 41.
Keywords: Czerniejewo; Gołuchów; Kórnik; Rogalin; Rydzyna; Szamotuły; Remonty; Wycinki prasowe; Zamek Kórnicki; Zamek Kórnicki - |most ceglany nad fosą