Subwencje naukowe, odczyty, wystawy, zjazdy - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952) (1926)
Akt zdawczo-odbiorczy z 12 marca 1927 r., wypożyczenia eksponatów na wystawę prehistoryczną w Muzeum Wielkopolskim, k. 34-38.
1000,00