Przejęcie BK przez Polską Akademię Nauk - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |"Zakłady Kórnickie" (1951)
1. Zestawienie arkuszy spisu z natury zbiorów Biblioteki Kórnickiej [1952-1953] k. 1-42.
1000,00
Keywords: Inwentaryzacja zbiorów; Wykaz nieruchomości FZK; Zbiory biblioteczne - ewidencja