Protokoły kontroli zasobów Biblioteki Kórnickiej z lat 1945-1952. Cz. I. Dział biblioteczny - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie'' (1945)
Protokół kontroli zasobu czasopism Biblioteki Kórnickiej w latach 1946-1950 przez St. Jasińską i K. Małeckiego, k. 74-84
3000,00
Keywords: Inwentaryzacja zbiorów; Skontrum; Straty wojenne - protokoły