Ewidencja skatalogowanych rękopisów - kodeksów [przez S. Bodniaka] - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie'' (1936)
Wykaz sygnatur rękopisów spisany przez Stanisława Bodniaka z jego uwagami. Na kartach luźnych [25-45] notatki S. Bodniaka - ``Refleksje o katalogu rękopisów''.
Karty 23-31 poszytu puste.