Katalog inkunabułów Biblioteki Kórnickiej opracowany przez K. Piekarskiego i S. Bodniaka - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952)
Kartkowy: alfabetyczny i w kolejności sygnatur
Wart. 2000,-zł
Keywords: Inkunabuły; Katalogi; Katalog inkunabułów