Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945); Stiftung Kurnik 1939-1940 (1909)
Szczepański Stanisław k. 1-12. - Szczęśniewska Lucyna k. 13-34. - Szeliga Anna k. 35-58. - Szeliga Franciszek k. 59-66. - Szczepański Włodzimierz k. 67-73. - Szopiński Maksymilian k. 74-85. - Szrejbrowska Kazimiera k. 86-154. - Szułajew Dorota k. 155-159. - Szumiński Adam k. 160-188.- Szumiński Bronisław k. 189-218. - Szwarc Helena k. 219-236. - Schwarc Stanisław k. 237-242. - Szymański Antoni k. 243-260. - Szymańska Stanisława k. 261-267. - Szumiński Franciszek k. 268-325.
k. 65, 241, 268, 274, 279, 301, 304 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Stiftung Kurnik; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK