Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 1927-1962 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1927)
Fundacja Kórnicka zagrożona! [w:] Ilustrowany Kurier Codzienny. Nr 129, 11.05.1934; s. 5-6.
Keywords: Militaria; Bnin; Kórnik; kościół; Poznań; Pałac Działyńskich; Wycinki prasowe; Wystawy; Zamek Kórnicki