Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945); Stiftung Kurnik 1939-1940 (1922)
Szymkowiak Agnieszka k. 1-16. - Świgoń Józef k. 17-139. - Esden-Tempski Edward k. 140-151. - Tarociński Edward k. 152-154. - Teifert Jadwiga k. 155-197. - Tomaszewski Romuald k. 198-232. - Torbiarz Andrzej k. 233-237. - Torbiarz Anna k. 238-244. - Trzaskowska Jadwiga k. 245-255. - Turno Irena k. 256-263. - Turno Stefan k. 264-280. - Tutaj Franciszek k. 281-292.
k. 22, 90, 100-101, 127, 137, 139, 153, 167, 211, 232, 238, 242-243, 281, 286-287 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Stiftung Kurnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK