Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945) (1925)
Piasecka Kazimiera k. 1-23. - Piętka Józef k. 24-39.- Płatek Katarzyna k. 40-88. - Płatek Marian k. 89-104. - Politowicz Wisława k. 105-127. - Portalska Franciszka k. 128-143. - Portalska Zofia k. 144-166. - Powodzki Wiesław k. 167-171. - Prałat Walentyna k. 172-203. - Presser Zofia Maria k. 204-226. - Prinz Władysław Edmund k. 227-265. - Przybył Stanisław I k. 266-272. - Przybył Stanisław II k. 273-186.
k. 89, 160, 225-227, 235, 274, 283 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK