Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945); Stiftung Kurnik 1939-1940 (1923)
Rakowski Tadeusz k. 1-80. - Ritter Tadeusz k. 81-138. - Rokos Joachim k. 139-176. - Rosenbeiger Julia k. 177-199. - Rosenthal Viktor k. 200-213. - Rozmiarek Stanisław k. 214-240. - Rusiak Franciszek k. 241-250. - Ruszczyńska Krystyna k. 251-255. - Rux Jan k. 256-294. - Ryganoff Aleksander k. 295-298. - Rygier Edmund k. 299-329. - Ruta Franciszek k. 330-353.
k. 14, 22-24, 37, 46, 128, 198, 208, 214, 229, 240, 257-258, 272, 282, 302, 344 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Stiftung Kurnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK