Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945) (1907)
Salomonowicz Barbara k. 1-7. - Samolewski Roman k. 8-18. - Schielmann Jan k. 19-58. - Schindler Ingeborg k. 59-66. - Schmidt Rudolf k. 67-71. - Seelib Maria Wanda k. 72. - Siejak Jan k. 73-85. - Siembab Jan k. 86-88. - Sikorska Wanda k. 89. - Skrzypczak Leon k. 90. - Słoma Czesław k. 91-107. - Słomkowski Alojzy k. 108-116. - Smoczyński Józef k. 117-125. - Sobczak Jan k. 126-153. - Socha Maria k. 154-187. - Socha Teresa k. 188-208. - Sosińska Leokadia k. 209-215. - Sosiński Franciszek k. 216-221. - Sosnowska Magdalena k. 222-241. - Sosnowski Ignacy k. 242-274. - Sosnowski Józef k. 275-307. - Sroczyński Teodor k. 308-310.
k. 7, 15, 30, 65, 67-71, 76, 156, 216-218, 235, 275 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK