Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945); Stiftung Kurnik 1939-1940 (1917)
Lehmann Ewald k. 1-5. - Leiszner Włodzimierz k. 6-17. - Lenkiewicz Bohdan k. 18-32. - Liebeherr Hildegard von k. 33-52. - Lipski Stanisław k. 53-60. - Łempicka Zofia k. 61-70 - Łęska Aniela k. 71-77. - Łęski Emil k. 78-107. - Łuczak Marcin k. 108-115. - Łuczak Walenty k. 116-135. - Łukaszyk Maria k. 136-172. - Łukowska Helena k. 173-180. - Łyskowska Józefa Maria k. 181-253. - Maciejewski Sylwester k. 254-278. - Maćkowiak Katarzyna k. 279-292. - Madaliński Józef k. 293-294. - Małecka Walentyna k. 295-296.
k. 6, 11, 56, 102, 208, 278, 282 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Stiftung Kurnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK