Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie'' (1924)
Korczyńska Ewa k. 1-23. - Kosior Wiktoria k. 24-38. - Kossowski Kazimierz k. 39-45. - Kosse Henryk k. 46-58. - Kossobudzka Anna k. 59-78. - Koszko Kazimierz k. 79-182. - Koszko Eugenia k. 183-279. - Kościański Kazimierz k. 280-293. - Kotlicka Wacława k. 294-295. - Kowalczyk Rozalia k. 296-297.
k. 1, 2, 16, 40, 45, 49, 53, 59, 89, 103, 108, 110, 111, 120, 122, 124, 131, 132, 146, 164, 165 uszkodzone
Keywords: Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK