Pracownicy Fundacji "Zakłady Kórnickie" z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |"Zakłady Kórnickie"; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945) (1909)
Forecka Stanisława k. 1-54. - Ganowicz Andrzej k. 55-62. - Gapiński Józef k. 63-123. - Garbarek Czesław k. 124-132. - Garbowska Aleksandra k. 133-144. - Gidaszewski Zdzisław k. 145-146. - Giej Leonid k. 147-163. - Giertych Grocholski Zbigniew k. 164-196. - Glotz Willi k. 197-207. - Głowiński Julian k. 208-211. - Gmytrasiewicz Jan k. 212-265. - Gmytrasiewicz Tadeusz k. 266-302.
k. 4, 32, 36, 62, 96, 104, 127, 148, 168, 172, 195, 237, 266, 269, 270, 298 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK