Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Stiftung Kurnik 1939-1940 (1919)
Czechowski Kazimierz k. 1-2. - Kabza Tadeusz k. 3-177. - Kabza Władysław k. 178-226. - Kaczmarek Antonina k. 227-268. - Kaczmarek Czesław k. 269-283. - Kalawski Aleksander k. 284-311.
k. 3, 4, 7, 13, 32, 45, 49-50, 53, 80, 133, 146, 155, 159, 161, 177, 179, 189, 194, 205, 283-285, 293, 297, 300-301, 303, 310 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Stiftung Kurnik; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK