Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie'' (1925)
Małecki Marian k. 1-25. - Marciniak Franciszek k. 26-58. - Małecki Władysław k. 59-61. - Marciniak Antoni k. 62-66. - Marciniak Janina k. 67-90. - Marcinkowski Ludwik k. 91-104. - Marduła Józef k. 105-106. - Matuszewski Kazimierz k. 107-124. - Matuszewski Władysław k. 125-127. - Matuszewska Jadwiga k. 128-135. - Matuszak Jan k. 136-141. - Marusarz Jan k. 142-148. - Marduła Stanisław k. 149-151. - Mikstacka Katarzyna K. 152-196. - Mikołajczyk Anna k. 197-210. - Mielczarek Maria k. 211-224. - Madeyska Gertruda z Kaźmierczaków k. 225-243. - Madeyski Janusz k. 244-254. - Mierzyńska Irena k. 255-290.
k. 16-17, 32, 103, 107, 125, 144 uszkodzone
Keywords: Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK