Pracownicy Fundacji "Zakłady Kórnickie" z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |"Zakłady Kórnickie"; Stiftung Kurnik 1939-1940 (1920)
Maciejewski Marian k. 1-12. - Mikołajczak Wojciech k. 13-21. - Mikstacka Wiktoria k. 22-75. - Milewska Krystyna k. 76-85. - Milewski Janusz k. 86-145. - Miśniakiewicz Włodzimierz k. 146-160. - Molik Stanisław k. 161-165. - Morawski Jan k. 166-169. - Motylewicz Irena k. 170-175. - Motyła Karol k. 176-179. - Mroczkowski Antoni k. 180-192. - Murkowski Tadeusz k. 193-233. - Musiał Zygmunt k. 234-254. - Nawrot Jan k. 255-261. - Nawrot Marianna k. 262-282. - Nieciengiewicz Tomasz k. 283-286. - Niemir Stefan k. 287-291. - Nieszczyńska Teresa k. 292-333.
k. 27, 75, 122, 125, 176-178, 195, 234, 254, 255, 259, 268, 281 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Stiftung Kurnik; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK