Księga składowa. 1928-1966 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Biblioteka Kórnicka (1928)
Zawiera: podsumowanie stanu liczbowego wydawnictw, aktualne ceny
Keywords: Księga składowa; Wydawnictwa