Księga autografów zwiedzających Zamek. 1961-1962 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1961)
M.in. na k. 195v. wpis Kazimiery Iłłakowiczówny
1000,00
Keywords: Księga wpisów