Księga autografów zwiedzających Zamek. 1964-1965 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1964)
Zawiera m.in. wpisy: Juliusza Sienkiewicza, Aliny Sienkiewicz, Ignacego Mosia - k. 342
1000,00
Keywords: Księga wpisów