Księga autografów zwiedzających Zamek. 1965-1968 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1965)
Zawiera m.in. wpis: Mieczysławy Ćwiklińskiej - k. 284.
1000,00
Keywords: Księga wpisów