Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 1983-1987 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (1983)
Kalisz Zbigniew: Fundacja Zakłady Kórnickie (1925-1953). [w:] Nurt. Nr 8, -.08.1985; k. 140.
Keywords: Wycinki prasowe