Listy Stanisława Kutrzeby do Zygmunta Celichowskiego - Celichowski, Zygmunt; Kutrzeba, Stanisław; Ulanowski, Bolesław; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1908)
Zob. też list S. Kutrzeby do Marii Zamoyskiej 1927, rkps BK 7694.
10 listów
Keywords: Kraków; Akademia Umiejętności; Litwa; Korespondencja; Kwerendy