Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 1988-1995 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (1988)
Chyra-Rolicz Zofia: Ostatni z Działyńskich. [w:] Nowe Książki. Nr 9, -.09.1988; k. 40.
Keywords: Kórnik; Szkoła Domowej Pracy Kobiet; Wycinki prasowe