Zbiory biblioteczne - kupno - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Biblioteka Narodowa Warszawa; Biblioteka Ossolineum (Wrocław) zob. Zakład Narodowy im. Ossolińskich (Wrocław). Biblioteka; Biblioteka Śląska Katowice; Biblioteka Szkoły Głównej Planowania i Statystyki Warszawa; Biblioteka Zakładu Narodowego im. Ossolińskich (Wrocław) zob. Zakład Narodowy im. Ossolińskich (Wrocław). Biblioteka; Cech Rzemiosł Metalowych Kraków; Centralna Księgarnia Wydawnictw Muzycznych Kraków; Centralne Biuro Wystaw Artystycznych Warszawa; Centrum Informacji Naukowej, Technicznej i Ekonomicznej Warszawa; Archiwum (Warszawa); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; et al. (1973)
``Archiwa, Biblioteki i Muzea Kościelne'', redakcja, Lublin, k. 176-177. - informacja o zakupie przez BK książki prof. Stanisława Librowskiego ``Katalog rubrycel i schematyzmów diecezji i zakonów historycznej Polski...'' (Lublin 1973).
1000,00
Keywords: Katowice; Biblioteka Śląska; Kraków; Centralna Księgarnia Wydawnictw Muzycznych; Cech Rzemiosł Metalowych; Lublin; czasopismo - Archiwa; Biblioteki i Muzea Kościelne; Śrem; RUCH; Warszawa; Biblioteka Szkoły Głównej Planowania i Statystyki; RUCH. Biuro Kolportażu Wydawnictw Zagranicznych; Biblioteka Narodowa; Polska Akademia Nauk. Archiwum; Centralne Biuro Wystaw Artystycznych; Centrum Informacji Naukowej; Technicznej i Ekonomicznej; Wrocław; Biblioteka Zakładu Narodowego im. Ossolińskich; Księgarnie; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |kupno