Listy do Zygmunta Celichowskiego - Zygmunt, Celichowski; Tadeusz, Korzon; ks., Kozierowski Stanisław; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1899)
Zob. też list S. Kozierowskiego do J. Zamoyskiej, 1910, rkps BK 7644.
14 listów
Keywords: Inflanty; Kowno; Poznań; czasopismo - "Dziennik Poznański"; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Towarzystwo Przyjaciół Nauk; Archiwum Państwowe; Warszawa; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej; Korespondencja; Kwerendy