Informacja naukowa - kwerendy - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953 - ); Biblioteka Narodowa (Warszawa); Biblioteka Śląska (Katowice); Biblioteka Uniwersytecka (Poznań); Biblioteka Uniwersytecka (Wrocław); Instytut Polsko-Radziecki (Warszawa); Miejska Biblioteka Publiczna (Radom); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; Polskie Wydawnictwo Muzyczne (Kraków); Redakcja Narodowego Wydania Dzieł Mickiewicza (Kraków); Zakład Muzykologii; Wydawnictwo; et al. (1954)
Biblioteka Główna Uniwersytetu Poznańskiego, k. 49-50, 135-136, 170, 173, 177-177a. - kwerenda bibliograficzna dla dr. Józefa Mayera z Biblioteki Śląskiej; kwerenda bibliograficzna (st. dr.); pytanie o dzieła J. K. Haura.
500,00
Keywords: Katowice; Biblioteka Śląska; Kraków; Polskie Wydawnictwo Muzyczne; Redakcja Narodowego Wydania Dzieł Mickiewicza; Łódź; Wojewódzkie Archiwum Państwowe; Poznań; Biblioteka Uniwersytecka; Uniwersytet im. Adama Mickiewicza. Zakład Muzykologii; Radom; Miejska Biblioteka Publiczna; Warszawa; Instytut Polsko-Radziecki; Biblioteka Narodowa; Wrocław; Zakład Narodowy im. Ossolińskich. Biblioteka; Zakład Narodowy im. Ossolińskich. Wydawnictwo; Informacja naukowa - |kwerendy