Listy do Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Ernst, Huppe Siegfried; Zygmunt, Celichowski; Romuald, Hube; Biblioteka Kórnicka (1874)
Zob. też listy R. Hube do T. Działyńskiego, 1852-1856, (2), rkps BK 7439.
22 listy
Keywords: Lipsk; Towarzystwo Naukowe Societas Jablonoviana; Warszawa; Biblioteka Ordynacji Krasińskich; Korespondencja; Informacja naukowa - |udostępnianie zbiorów