Listy do Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Bronisław, Cybichowski; Edvard, Jelinek; Antoni, Jerzykowski; Biblioteka Kórnicka (1874)
CYBICHOWSKI BRONISŁAW, filolog, nauczyciel Gimnazjum Marii Magdaleny w Poznaniu, 1875, k. 2. - w sprawie Antoniego Jerzykowskiego.
14 listów
Keywords: Praga; Ognisko Polskie; Muzeum Kralovstvi Českeho; Poznań; czasopismo - ``Przegląd Poznański''; Czasopisma; Korespondencja