Inne sprawy ogólne - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953 - ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1954)
Spis pracowników Biblioteki Kórnickiej PAN [1960 r.], k. 156
Wart. 1000,- zł
Keywords: Inwentaryzacja zbiorów; Pracownicy BK