Plany i sprawozdania - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1956)
Sprawozdanie z kontynuacji opracowania kolekcji numizmatycznej w II półroczu 1956 r. - k. 1-2.
1000,00
Keywords: Muzeum - |Zamek Kórnicki - zbiory; Plany; Sprawozdania; Zamek Kórnicki; Zbiory numizmatyczne