Wypożyczalnia i rewindykacja - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1956)
Korespondencja z Muzeum Kultur Ludowych w Warszawie w sprawie zwrotu eksponatów z kolekcji ``australijskiej'' (zagubiono jeden eksponat), k. 138, 141-143, 145, 158, 160-161
1000,00
Keywords: Australia - etnografia; Muzeum - |Zamek Kórnicki - zbiory; Rewindykacja; Zamek Kórnicki; Zbiory biblioteczne - |udostępnianie