Notatnik Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Biblioteka Kórnicka (1899)
1) Wykaz dokumentów z 1528 r., do t. X ``Acta Tomiciana'' (Poznań 1899), k. 1-58.
1000,00