Notatnik Zygmunta Celichowskiego - Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1899)
1) Wykaz dokumentów z 1528 r., do t. X "Acta Tomiciana" (Poznań 1899), k. 1-58.
1000,00