``Towarzystwo Pedagogiczne we Lwowie'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Towarzystwo Pedagogiczne (Lwów) (1873)
1. ``Statut Towarzystwa Pedagogicznego'', b.d., k. 1-8.
6 listów
Keywords: Lwów; Towarzystwo Pedagogiczne; Korespondencja