"Towarzystwo Pedagogiczne we Lwowie" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Towarzystwo Pedagogiczne (Lwów) (1873)
1. "Statut Towarzystwa Pedagogicznego", b.d., k. 1-8.
6 listów
Keywords: Lwów; Towarzystwo Pedagogiczne; Korespondencja