Listy Bolesława Erzepkiego [...] do Zygmunta Celichowskiego - Zygmunt, Celichowski; Bolesław, Erzepki; z Węclewskich, Erzepki Róża; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1897)
Brulion listu Z. Celichowskiego do B. Erzepki, 1910, k. 20-21.
24 listy
Keywords: Poznań; Towarzystwo Przyjaciół Nauk; Korespondencja