Listy Wojciecha Kętrzyńskiego do Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Kanty, Działyński Jan; Wojciech, Kętrzyński; Andrzej, Lubomirski; Biblioteka Kórnicka (1870)
LUBOMIRSKI ANDRZEJ, kurator Zakładu Narodowego im. Ossolińskich, 1918, k. 125. - do Z. Celichowskiego.
90 listów
Keywords: Nawra k. Torunia; biblioteka Michała Sczanieckiego; Tyniec; klasztor benedyktynów; Wąbrzeźno; Wałcz k. Wąbrzeźna; biblioteka Zygmunta Działowskiego; Kraków; Uniwersytet Jagielloński; Lwów; Zakład Narodowy im. Ossolińskich; Akademia Umiejętności; Korespondencja