Listy Władysława Łebińskiego do Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Kanty, Działyński Jan; Ignacy, Kraszewski Józef; Władysław, Łebiński; Biblioteka Kórnicka (1871)
Na k. 3 list do J. Działyńskiego, 1871.
51 listów
Keywords: Poznań; Drukarnia Józefa Ignacego Kraszewskiego; Korespondencja; Kwerenda