Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2004 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2004)
Artykuły związane z 80-rocznicą śmierci Władysława Zamoyskiego, m.in.:
Keywords: Wycinki prasowe; Wystawy; Zamek Kórnicki; Zamek Kórnicki - |winda; Zamek Kórnicki - |wnętrza