Listy Józefa Łepkowskiego [...] do Zygmunta Celichowskiego - Józef, Łepkowski; Hermann, Luchs; Władysław, Skrzydylka; Józef, Szujski; Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1870)
Zob. też listy J. Łepkowskiego: do Tytusa Działyńskiego 1858, rkps BK 7439; do Tytusa i Jana Działyńskich 1858-1872, (2), rkps BK 7442; do Wojciecha Kętrzyńskiego 1869, rkps BK 7451.
25 listów
Keywords: Kórnik; zbiory muzealne; Kraków; Uniwersytet Jagielloński Gabinet Katedry Archeologii; Uniwersytet Jagielloński; Biblioteka Czartoryskich; Wystawa Zabytków z Epoki Jana III Sobieskiego; Poryck; rękopisy; Sieniawa; Korespondencja; Rękopisy poryckie; Zblocza metalowe do mostu zwodzonego