Listy do Zygmunta Celichowskiego - Zygmunt, Celichowski; Bronisław, Czarnik; Kanty, Działyński Jan; Wojciech, Kętrzyński; Ksawery, Liske; Tadeusz, Lubomirski Jan; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Uniwersytecka Praga; Königliche Bibliothek Berlin (1868)
CZARNIK BRONISŁAW, kustosz Zakładu Narodowego im. Ossolińskiego we Lwowie, 1882, k. 30-31.
20 listów
Keywords: Berlin; Königliche Bibliothek; Królewiec; Archiwum Państwowe; Lwów; Zakład Narodowy im. Ossolińskich; Archiwum Katedralne; Korespondencja; Kwerendy