Listy Kazimierza Morawskiego [...] do Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Kazimierz, Morawski; Władysław, Zamoyski; Biblioteka Kórnicka (1883)
Zob. też listy K. Morawskiego do W. Zamoyskiego 1909 i b.d., (4), rkps BK 7669.
35 listów
Keywords: Korespondencja; Kwerendy