Listy ks. Ignacego Polkowskiego do Zygmunta Celichowskiego - Zygmunt, Celichowski; Kanty, Działyński Jan; Polkowski Ignacy, ks.; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1877)
W tym list do J. Działyńskiego, 1877, k. 3-4.
11 listów
Keywords: Kraków; księgarnia - Nowolecki Aleksander; Wystawa z okazji 400-lecia śmierci Jana Długosza; księgarnia - Friedlein D. E; Wielkie Księstwo Poznańskie; Wielkopolska; Korespondencja; Wydawnictwa BK; Wypożyczanie zbiorów BK; Zbiory biblioteczne - |udostępnianie