Listy Józefa Przyborowskiego [...] do Zygmunta Celichowskiego - Zygmunt, Celichowski; Kazimiera, Przyborowska; Józef, Przyborowski; Stefan, Przyborowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1870)
Przy tym: kopia listu Z. Celichowskiego do J. Przyborowskiego, 1870, k. 3-4. - listy do Z. Celichowskiego od: Kazimiery Przyborowskiej, 1897, k. 96. - i od Stefana Przyborowskiego, 1899, k. 97.
51 listów
Keywords: Warszawa; czasopismo - "Wiadomości Archeologiczne"; Uniwersytet; Biblioteka Główna (Uniwersytecka); Biblioteka Uniwersytecka zob. Biblioteka Główna (Uniwersytecka); archiwum Zamoyskich; tajne związki studentów; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej; Korespondencja; Archeologia; Kwerendy; Tajne stowarzyszenia