Listy Józefa Rostafińskiego [...] do Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Józef, Rostafiński; Biblioteka Kórnicka (1890)
Zob. też listy J. Rostafińskiego: do J. Zamoyskiej 1900, rkps BK 7651; do W. Zamoyskiego 1892, rkps BK 7669.
3 listy
Keywords: Korespondencja; Kwerendy