Sprawy administracyjno-gospodarcze - |zakupy - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1984)
Korespondencja i formularze zamówień; dot. zakupu materiałów eksploatacyjnych.
500,00